Pronkstukken van de expositie NU en (N)OOIT. Foto: Mees Jansink
Pronkstukken van de expositie NU en (N)OOIT. Foto: Mees Jansink

Expositie ‘NU EN (N)OOIT’ geopend in Koppelkerk

Cultuur

BREDEVOORT - Op een stralende zondagmiddag opende de Koppelkerk in Bredevoort haar deuren voor de expositie ‘NU EN (N)OOIT – Bouwen aan de Toekomst’. Zeven kunstenaars, onder wie Rob Sweere, Menno Hiele, en Ivo Kamphuis, presenteren werken die perfect aansluiten bij de tijd waarin we leven.

De opening begon met een inspirerend woord van Abel de Vries, een veelzijdig kunstenaar en architect. Hij besprak de persoonlijke interactie tussen toeschouwer en kunstwerk en hoe kunst ons kan raken.
De expositie ‘NU EN (N)OOIT’ maakt deel uit van het bredere programma ‘Bouwen aan de Toekomst’, dat de komende maanden verschillende evenementen zal omvatten. De kunstwerken schetsen een mogelijke toekomst en nodigen bezoekers uit om na te denken over de betekenis van verandering.
Hiske Kremer, lid van de kunstcommissie van de Koppelkerk, benadrukte dat het niet gaat om ‘nu of nooit’, maar om het grijpen van elke kans om de toekomst te vormen.
De expositie ‘NU EN (N)OOIT – Bouwen aan de Toekomst’ is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur. Gratis instaprondleidingen worden aangeboden om 14.00 en 15.00 uur op deze dagen. De toegangsprijs bedraagt zeven euro en is inclusief een kop koffie of thee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit