Een beeld uit de expositie. Foto:PR
Een beeld uit de expositie. Foto:PR

Expositie ‘Dubbelspel’ verlengd

Cultuur

BREDEVOORT - Vanwege de grote belangstelling is de tentoonstelling ‘Dubbelspel’ in de Bredevoortse Koppelkerk verlengd tot en met 2 juli. 

In deze expositie vinden twee ‘makers van beelden’ elkaar in waardering voor elkaars werk. Michiel Zuidervaart is voor Piet Post een maker die de techniek passend bij het materiaal waarmee hij werkt volledig beheerst; zo is Post voor Zuidervaart iemand die, ook door zijn technisch vernuft, de humor erin weet aan te brengen. Die lichtvoetigheid van het werk vult de zekere ernst waarmee Zuidervaart de dingen te lijf gaat wonderwel aan.
Beide kunstenaars hebben een omvangrijk oeuvre en om daar recht aan te doen, gaat deze tentoonstelling voor het eerst in de geschiedenis van de Koppelkerk verder bij de overburen. De tentoonstelling start bij de Koppelkerk, waar ook gratis rondleidingen plaatsvinden. Het tweede deel van de expositie is toegankelijk op vertoon van het entreebewijs van de Koppelkerk, en bevindt zich aan de overkant van de straat, bij de Katholieke Kerk. Openingstijden: vrijdag tot en met zondag, van 11.00 tot 17.00 uur. Rondleidingen op alle dagen om 14.00 en 15.00 uur. Entree is zes euro, inclusief koffie of thee.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant