De winnende foto-opdracht. Foto: Miranda Gerling
De winnende foto-opdracht. Foto: Miranda Gerling Miranda Gerling

Miranda Gerling winnaar zesde opdracht Perfecte plaatje Aalten

Cultuur

AALTEN - Miranda Gerling uit Aalten heeft volgens de jury de beste foto aangeleverd binnen de zesde opdracht van de fotowedstrijd Het perfecte plaatje Aalten. De opdracht van deze maand luidde ‘Schaduwspel’.

Elke maand, een jaar lang, krijgen de officiële deelnemers van Het Perfecte Plaatje Aalten een opdracht, twaalf in totaal. De zesde opdracht die men ontving was: Fotografeer het thema ‘Schaduwspel’. 

Volgens de jury, bestaande uit afgevaardigden van Aalten vooruit/De band, fotospeciaalzaak Garretsen en Glimlach producties, leverde Miranda een foto aan die in geen enkele trouwlocatie zou misstaan. Een prachtig samenspel van licht en schaduw zeer creatief in beeld gebracht. 

Deze foto, met alle andere maandwinnaars en the best of the rest, kan het publiek volgend jaar bewonderen tijdens een expositie in de bibliotheek te Aalten. 

Ook niet officiële deelnemers kunnen overigens buiten de wedstrijd om gewoon meedoen. Check de facebookpagina Het Perfecte Plaatje Aalten. Daar zijn ook de foto’s te bewonderen van de overige wedstrijddeelnemers. 

Fotoclub Helios geeft op deze Facebookpagina voor elke opdracht een aantal bruikbare tips. De zevende opdracht is ‘Fotografeer een cover voor een spannend boek/thriller’. De creativiteit van de deelnemende fotografen wordt behoorlijk op de proef gesteld!

De organisatie van Het perfecte plaatje Aalten ligt in handen van Bibliotheek de Achterhoekse poort, Aalten vooruit/De Band, fotospeciaalzaak Garretsen, Figulus Welzijn en Talentverbinder Richard Jongetjes. Het geheel is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Aalten. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit