Buurtschap Sinderen. Foto: PR

Buurtschap Sinderen. Foto: PR

eigen foto

‘t Buurtschap met stuk’De Tuinkabouter’ in De Hofnar

Cultuur

AALTEN - Zaterdag 1 oktober vanaf 20.00 uur betreedt de toneelvereniging ’t Buurtschap het toneel van het Evenementencentrum De Hofnar Polstraat 7 in Aalten met hun toneelstuk ‘De Tuinkabouter’. 

Kaarten kosten tien euro en zijn online verkrijgbaar en bij Boekhandel Messink en Prinsen, Boekhandel Meneer Kees of ’s avond voor zover voorradig aan de kassa van het evenementencentrum De Hofnar, Polstraat 7 te Aalten.
Vakantie!.... Daar is buschauffeur Jan Bakker nou echt aan toe. Hij is zat van het gereis op de schoolbus. In zijn eigen tuin die vol staat met tuinkabouters wil hij tot rust komen. Zijn vrouw Corrie wil er graag een paar dagen op uit, maar daar heeft Jan geen zin in. Het enige dat zijn plezier bederft, zijn de buren. Vooral buurvrouw Ingrid, kan bij hem geen goed doen. Karel, de buurman, zit volgens Jan te veel onder de plak van Ingrid. Karel valt echter wel goed in de smaak bij Corrie. Te goed volgens Wemie Hilbrands, de wandelende dorpskrant. Zij houdt de buurt in de gaten vanuit haar slaapkamerraam. Maar ook zij weet niet wie de mooiste tuinkabouter uit de collectie van Jan heeft vernield.
Het stuk is geschreven door Gudrun Ebner en vertaald door Ben ten Velde.
Voor meer informatie over de voorstelling:


www.streektheateraalten.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Aalten Vooruit