Stine Jensen. Foto: Romy van Leeuwen

Stine Jensen. Foto: Romy van Leeuwen

Stine Jensen spreekt in Koppelkerk over zelfliefde

Cultuur

BREDEVOORT - Stine Jensen komt volgende maand naar de Koppelkerk in Bredevoort  Op vrijdag 2 september geeft zij een interactieve lezing over zelfliefde. Deze nazomer wordt in Bredevoort met een breed cultureel programma ‘De staat van de liefde’ nader onderzocht vanuit allerlei disciplines. Ook het actief deelnemen aan deze lezing is hier onderdeel van.

Stine Jensen is naast filosoof, schrijver programmamaker ook yoga-docent. Ze is bekend van verschillende televisieprogramma’s zoals ‘Dus ik ben’ (Omroep Human). Maar ook deed ze mee aan ‘Wie is de mol?’ en is ze een graag geziene gast in verschillende talkshows. Jensen schreef verschillende boeken, over mannelijkheid en vrouwelijkheid, emoties en identiteit en ook verschillende kinderboeken. In 2015 werd haar boek ‘Go East. Een filosoof reist door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit’, genomineerd voor beste spirituele boek.

Verbinding maken met jezelf en de ander
In de interactieve lezing zal Jensen dieper ingaan op de betekenis en herkomst van zelfliefde. Maar de avond is vooral gericht op ervaren en onderzoeken. Op praktische wijze onderzoekt de deelnemer de verbinding met zichzelf, en met de ander. Aandacht zal hier voor het sleutelbegrip vormen.

De interactieve lezing over zelfliefde begint om 20 uur. Tickets voor de lezing à 12,50 euro (excl. ticketkosten) en de overige liefdesprogramma’s - theater, concert, tango, expositie en lezing van Frank Meester - kiunnen worden besteld via onderstaandfe website. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors, de Gemeente Aalten, het Letterenfonds, het Lirafonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.


www.koppelkerk.nl/liefde

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant