Oldtimers gepresenteerd op Meifeest Aalten. Foto: PR
Oldtimers gepresenteerd op Meifeest Aalten. Foto: PR

Oldtimertreffen Meifeest Aalten met livemuziek en vrijmarkt

Cultuur

AALTEN - Op Hemelvaartsdag staat het centrum van Aalten weer op z’n kop. De historische dorpskern staat vol met prachtige Oldtimers op het jaarlijkse Oldtimertreffen Meifeest. In de straten klinkt live muziek en voor de kinderen is er de Vrijmarkt. Ook zijn de winkels open.

Vanaf circa 13.00 uur worden Oldtimers gepresenteerd op de Markt. De vrijmarkt, die met name bedoeld is voor kinderen, is rond Stegers. Rond de klok van 11.00 uur worden de waren uitgestald en de hele dag door wordt er veel gehandeld en verkocht. Opgeven voor de vrijmarkt is niet nodig, wel dient men zich aan te melden voor de kinderrommelmarkt-nieuwsbrief via www.meifeest-aalten.nl 

Eén van de populaire activiteiten op deze dag is het bekrijten van een echte auto. Kinderen kunnen zich uitleven door de auto te voorzien van zoveel kleuren als ze willen, wat de mooiste creaties oplevert. De hele dag door verandert de auto hierdoor van kleur! 

De winkels in het centrum zijn op Hemelvaartsdag open en op alle terrassen bij de plaatselijke horeca zijn lekkere lentebieren te proeven, uiteraard mét en zonder alcohol. 

Meifeest Aalten met Oldtimertreffen, Hemelvaartsdag donderdag 26 mei, vanaf 11.00 uur. Voor aanmelden en informatie: www.meifeest-aalten.nl

Oldtimer Audi op Meifeest in Aalten. Foto: PR
Oldtimer Opel Kadett op Meifeest in Aalten. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant