Tuinfoto.
Tuinfoto. (Foto: Yvonne Duitshof)

Extra open tuindag 't Meihuus

Breedenbroek - Door de kwaliteit van de tuin en de nog grote diverse variëteit hebben Yvonne en Wim doen besluiten tot een extra open tuin zondag op 22 september.

U kunt in dit jaargetijde genieten van de sprankelende zonnestralen siergrassen borders, gecombineerd met vaste planten. De siergrassen zijn nu wel op zijn mooist, ze bloeien weelderig. Vele bezoekers en groepen hebben dit jaar al genoten van wat deze landschappelijke tuin met gepaste kunst objecten u te bieden geeft.

De borders hebben nog volop kleur, men ziet asters, helenium, sedum, salvia, persicaria, alcea, loodkruid, ect. en de diverse floxen en rozen die in hun tweede bloei staan, met name ook de Guirlande d’Amour boog. Kortom het is een kleurrijke nazomer tuin met vruchtdozen, bottels en zaden.

Ondanks de droge zomer ziet de tuin er nog fantastisch uit en nog steeds het bezoeken waard. Met mooi weer zoekt u een plek in de tuin, die u aanspreekt en geniet van een kop koffie/thee met wat lekkers er bij. Imkerij ’t Beggelder is aanwezig, zij nemen honing producten mee. En geven met passie uitleg over het imkeren, aan de hand van hun demo kast.

Entree € 3.00 p/p. Bezoek aan de tuin is goed te combineren met een bezoek aan Galerie 21, slechts op 500 meter afstand.

https://galerie-21.nl/

Landschapstuin ’t Meihuus
Terborgseweg 19.
Breedenbroek
Meer tuin info www.meihuus.nl

Meer berichten