Foto:

Kinderzomeractiviteiten succesvol

Aalten - Afgelopen zomervakantie hebben de vrijwilligers van Figulus Welzijn weer enorm leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Door het mooie weer kon er afgetrapt worden met lasergamen in de weides van de Ahof. In de weide werden diverse obstakels neergezet waar de kinderen achter konden schuilen. Ruim 2 uur lang hebben 40 kinderen achter elkaar aangerend en weggedoken achter de obstakels.

Een week later was er Happy Cow Painting. De hoofdlijnen van de koeien van kunstenares Liz, werden via een beamer op het doek geprojecteerd. De kinderen konden met hun eigen kleuren en creaties deze mooie koeien schilderen. Er werden deze dag veel mooie creaties gemaakt.

De laatste activiteit was een grote partymiddag bij de Ahof en op de parkeerplaats. Een grote bus van NUSO, vol met speelattributen was hierbij ook aanwezig. De ca. 70 toegstroomde kinderen speelden o.a. op het springkussen, reden op skelters, speelden op de voetbaltafel en deden stoepranden. Naast deze spellen konden de kinderen ook broodjes bakken en eigen smoothies maken. Het waren erg goed georganiseerde activiteiten waar de kinderen veel plezier hebben gehad, maar ook de vrijwilligers.

Meer berichten