Cursus Windows 10 in de Bibliotheek Aalten

Op dinsdag 3 september start in de Bibliotheek Aalten de vierdelige cursus ‘Windows 10’. In deze cursus leert u om te gaan met de geheel nieuwe inrichting van dit programma.

Aalten - Aangezien Microsoft de verouderde versies van Windows langzaam van de markt haalt, voelen nogal wat gebruikers zich gedwongen om Windows 10 te gaan gebruiken. Maar dit betekent ook dat ze moeten leren werken met een geheel nieuwe versie en inrichting van het programma. Bent u ook zo’n gebruiker die nog wel wat hulp kan gebruiken bij het zich eigen maken van Windows 10? Dan is deze cursus heel geschikt voor u! Onderwerpen die uitgebreid aan bod komen zijn het inrichten van het beeldscherm, het aanmaken van gebruikers, het koppelen van toestellen en het aanleggen van verbindingen. Daarnaast leert u e-mail en tekstverwerkers te gebruiken. Ook Windows Store en Internet Explorer krijgen volop aandacht.

De Bibliotheek organiseert deze cursus i.s.m. Kruiswerk en iPad4senior speciaal voor senioren. De cursus vindt plaats op dinsdag 3, 10, 17 en 24 september van 13.00 tot 15.00 uur in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10. Deelname kost € 70,00. Indien u lid bent van de Bibliotheek of Kruiswerk krijgt u € 10,00 korting en betaalt u € 60,00. Het is wel belangrijk dat u zich van tevoren inschrijft. Dit kan op www.achterhoeksepoort.nl, www.kruiswerk.nl of in een van de vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort.

Meer berichten