De ultieme blikvangers van de Rolling Beat Machine zijn de vijf grote, ècht koperen, roterende toeters als onderdeel van het geluidssysteem.
De ultieme blikvangers van de Rolling Beat Machine zijn de vijf grote, ècht koperen, roterende toeters als onderdeel van het geluidssysteem. (Foto: Marcel Krijgsman)

Laatste zomerconcert met Rolling Beat Machine

Bredevoort - Het laatste Zomerconcert op 't Zand in Bredevoort wordt zondag 25 augustus omlijst met een optreden van de Rolling Beat Machine. Heerlijk zitten op het plein onder de bomen, genietend van mooie muziek onder het genot van een glaasje. Publiek is welkom van 12 tot 14 uur.

Als enige band ter wereld treedt Rolling Beat Machine op met haar unieke, rollende muziekmachine die lijkt op een antieke, zojuist gelande vliegmachine. De ultieme blikvangers zijn de vijf grote, ècht koperen, roterende toeters als onderdeel van het geluidssysteem. Deze wordt bestuurd door vijf muzikanten, die de machine een ongekend lekkere warme sound laten maken. Een snufje reggae, mespuntje ska, tikkie latin, likje blues met scheutje funk, soul of dance. Kortom, het swingt de toeters uit. Het concert gaat alleen door bij mooi weer. Toegang vrije gift.

Zie facebook.com/zomerconcertenbredevoort en www.bredevoort.nu

Meer berichten