Foto: PR

BBQ wedstrijden voor jong en oud op vierde Aaltendag

Tijdens de vierde Aaltendag op donderdag 22 augustus zijn er in het centrum van Aalten BBQ wedstrijden voor jong en oud.

Aalten - De Aaltendagen is er zeker ook voor de kinderen, met dit jaar voor het eerst een Kinder BBQ wedstrijd. Tijdens de Kinder BBQ wedstrijd ga je aan de slag gaat om het beste gerecht uit de blind-box te toveren met behulp van een barbecue. Vind je super cool om te koken en wil je altijd eens barbecueën, kom dan naar de Kinder BBQ wedstrijd.

Je mag samen met maximaal 4 vriendjes of vriendinnetjes in een team mee doen. Daarnaast wordt er voor alles gezorgd, je hoeft alleen te komen en mee te doen! De Kinder barbecue op de 4e Aaltendag begint vanaf 15.00 uur op 22 augustus, verzeker je van een plek en geef je op via bbqwedstrijdaalten@gmail.com jij komt toch ook!

Wie wordt de beste Grill Master van Aalten?
Op 22 augustus, tijdens de Aaltendag, hebben Royal BBQ, Koninklijke Keurslagerij Gleis en Oerkroeg Schiller een barbecue wedstrijd georganiseerd Wordt jij de Beste Grillmaster 2019 tijdens de BBQ wedstrijd op de 4e Aaltendag?

De BBQ wedstrijd is compleet verzorgd, je gaat hierbij koken uit een blind-box waaruit je een gerecht gaat maken van de barbecue. Er wordt begonnen met de voorrondes waar het doel is om een goede indruk te maken op de professionele jury. Je gaat 2 borden opmaken waar het doel uiteraard is dat deze volop BBQ uitstraalt, daarna kies je het beste bord uit en geef je deze mee om te beoordelen. Door de jury wordt er gekeken naar het uiterlijk, de smaak en de gaarheid, krijg je het voor elkaar om dit het beste te doen in de voorronde dan ga je door naar de finale. Krijg je het voor elkaar om de meest BBQ ademende bordt met een perfecte bereiding en een goede smaak dan wordt jij misschien wel de Beste Grillmaster 2019 van Aalten!

Het BBQ team mag bestaan uit 2 tot 4 grillmasters, voor alle benodigdheden wordt gezorgd het is dan ook niet toegestaan om eigen ingrediënten mee te nemen. Hierdoor zijn de kansen voor iedereen gelijk om te winnen en hoef je je vooraf geen zorgen te maken wat je nodig hebt. Je kunt je nog aanmelden via: bbqwedstrijdaalten@gmail.com. Op de website staat het reglement. De wedstrijd vind plaats op de 4e Aaltendag op 22 augustus vanaf 17.30 uur.

Meer berichten