Aaltens Internetcafé begint op 3 september

Aalten - Het nieuwe seizoen voor het internetcafé start op dinsdag 3 september. Vanaf die datum staan de vrijwilligers weer voor u klaar om u te helpen met het onder de knie krijgen van uw pc, laptop,tablet of smartphone.

''Inmiddels zij wij al 18 jaar een begrip voor veel mensen die bij ons zijn geweest om hun computervrees te overwinnen. Je kunt dan ook wel zeggen dat we veel ervaring in huis hebben na al die jaren. De vrijwilligers hebben er weer zin in en willen u graag ontvangen op de dinsdagmorgen. Wij helpen u graag op weg of ondersteunen u als u meer wilt weten over uw laptop, tablet of smartphone'', zo laat men bij het Internetcafé weten.

''Onze werkwijze van één op één is nog steeds een niet te overtreffen manier om u wegwijs te maken. Dit wordt zeer gewaardeerd door vooral oudere mensen omdat ze een luisterend oor vinden die met veel tact en geduld hen verder helpen. Er zijn nu nog enkele plaatsen beschikbaar. Hebt u interesse, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.''

Voor verdere informatie kan men terecht bij Ludo Jansen, 0543-472817 of Henk Brinkhuis 0543-475872.

Meer berichten