Dweilorkest de Kroezenhøkers is door de straten van Aalten te vinden op de tweede AaltenDagen deze zomer. (foto: PR)
Dweilorkest de Kroezenhøkers is door de straten van Aalten te vinden op de tweede AaltenDagen deze zomer. (foto: PR) (Foto: )

Aalten bekent kleur op 2e AaltenDag

Donderdag 8 augustus is de 2e AaltenDag van dit jaar met als thema dit keer: Kleurrijk Aalten! De AaltenDagen zijn een muzikaal, zomers en gezellig spektakel in het centrum van Aalten. Naast dat er veel activiteiten elke week terugkomen, werkt een groep jonge ondernemers al maandenlang aan het invullen van de thema's.

Aalten - Deze week is de Zomerse Markt met marktkramen extra kleurrijk! Afgewisseld met muziek en activiteiten als schminken, schilderen en de draaimolen. Nieuw dit jaar! De hele maand augustus is er Kunst in de winkels, de wandelroute hiervoor is te verkrijgen in de deelnemende winkels en ook bij het Museum. De grote kinderrommelmarkt start ook om 15.00 uur en tot 19.00 uur kunnen kinderen hun waren verkopen. Opnieuw dit jaar: het Modelspoorpanorama Aalten plus ook een extra modelspoorbaan en legobouwen bij Intertoys. Er is Muziek in de grote Kerk en een pop-up boekenmarkt bij het Museum. 's Avonds gezellige livemuziek in alle cafés en op de Markt, met alle dagen vrije toegang!

Een vrolijke AaltenDag met extra kleur om je heen! Op de Markt is de Voetbal clinic door jeugdopleiding AD'69 voor kinderen tot en met 13 jaar. Het maakt niet uit of je bij een vereniging zit of in welk team je voetbalt. Iedereen is hartelijk welkom op de Markt van Aalten.

Vind je het leuk om te voetballen? Wil je misschien zelfs iets beter worden? Kom dan donderdag 8 augustus om 15.00 uur naar de Markt van Aalten. De trainers van AD'69 hebben een leuk programma voorbereid met oefeningen voor elk niveau! Deelname is helemaal gratis. AD'69 wil hiermee extra aandacht geven aan het 50 jarig bestaan van de vereniging én natuurlijk aan haar jeugdopleiding.

Lonnie Ballonnie loopt door de straten en maakt voor de kinderen kleurrijke ballonnen. Bij de kinderrommelmarkt kunnen kinderen zich naar wens laten schminken met de mooiste kleuren. Passed Borders speelt in de straten en Dweilorkest de Kroezenhøkers lost hen af om door te gaan tot in de avond.

DJ's Buurman & Buurman uit Aalten starten om 20.00 uur op de Markt en vanaf 22.00 uur speelt Ramble Tamble bij Schiller en De hitmaestro met de lievelings DJ van je zusje maken de vloer vrij om los te gaan bij Leuven.

De AaltenDagen 2019 zijn nog op 8, 15 en 22 augustus vanaf 15:00 uur.
Kijk voor het volledige programma op:

www.aaltendagen.com

Meer berichten