Mark Rensink knipt in het bijzijn van wethouder Ted Kok het lint door en hiermee werd de shop-in-shop Carrousel aan de Peperstraat geopend.
Mark Rensink knipt in het bijzijn van wethouder Ted Kok het lint door en hiermee werd de shop-in-shop Carrousel aan de Peperstraat geopend. (Foto: Leo van der Linde)

Veel belangstelling tijdens opening shop-in-shop Carrousel Aalten

Aalten - Geruime tijd stond het voormalige postkantoor aan de Peperstraat Aalten leeg. Op woensdag 31 juli vestigden zich liefst 25 ondernemers in het shop-in-shop warenhuis Carrousel.

Wethouder Ted Kok was uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Hij was verheugd dat er eindelijk een mooie bestemming voor dit pand was; "een mooie aanwinst voor Aalten en het is van belang dat er weer een lege plek minder is in ons dorp". Mark Rensink is de eigenaar van de zaak. Samen met zijn vader Geert zijn ze van plan om er iets moois van te maken. De afgelopen weken is men hard aan het werk gewees om alles te verven en te sauzen. Het geheel moest worden ingericht. Er is een groot aanbod van allerlei artikelen, veel dierartikelen, maar ook sieraden, kleding en tweedehands spulletjes. Voor startende ondernemers is shop-in-shop Carrousel een mooie formule. Vanaf 35 euro per maand kan men al een verkoopruimte huren in het pand, waar men de spullen kan presenteren. Alles is overzichtelijk ingericht met voor elk wat wils. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van maar liefst 600m2. De openingshandeling bestond uit het doorknippen van een lint door Mark in aanwezigheid van de wethouder. Men is druk geweest om alles op tijd klaar te hebben voor de start van de eerste Aaltendag. Jan ter Haar, voorzitter van de Stichting Aalten Promotie (SAP) is blij dat er weer een lege plek minder is in ons dorp en wenste de nieuwe ondernemers veel succes met hun zaak.

Tekst en foto's: Leo van der Linde.

Meer berichten