Sandra Vanreys met Hans Beele, die het voor haar mogelijk maakte om dit country album op te nemen.
Sandra Vanreys met Hans Beele, die het voor haar mogelijk maakte om dit country album op te nemen. (Foto: Heidi kempink)

Nieuwe cd Sandra Vanreys: 'Back Where I started From'

Aalten - "Een cadeautje aan mezelf", zo betitelt Sandra haar nieuwe cd die in samenwerking met John & Nienke Geuzinge–Havinga van Neo Music tot stand is gekomen. De CD bevat allemaal eigen geschreven nummers van Sandra. Dit was een langgekoesterde wens van haar die in vervulling ging.

Hans Beele van Beele engineering B.V. uit Aalten draagt Sandra een warm hart toe en maakte het voor haar mogelijk om dit country album op te nemen. Tijdens de kick off van de bouw-werkzaamheden van kenniscentrum Sealing Valley aan de Industriestraat, was Sandra ook van de partij door op te treden op het feest. Door deze fijne samenwerking heeft Beele haar de hand opnieuw toegereikt.

De cd is opgenomen in de Neo Music studio in Bovensmilde. Bijzonder is het feit dat deze studio voldoet aan de criteria die de CMA ( Country Music Association) in Amerika hanteert. De studio bezit de originele mengtafel uit Nashville waarop artiesten als o.a. Johnny Cash, Emmylou Harris, Dolly Parton , en Linda Ronstadt zijn afgemixt. Op het nieuwe album zijn slagwerker Niels Verhart en steelgitarist Johan Jansen ook te horen. Zij werkten samen met John & Nienke mee aan de muzikale invulling van alle songs.

Presentatie
De cd werd op zondag, 7 juli, in Aalten tijdens Country Music on the Farm gepresenteerd aan het publiek. Samen met een select gezelschap van bekende radiomensen is de titel-song van het album gekozen als eerste singl. Back where I just started from.

De cd is verkrijgbaar in via vele digitale kanalen zoals Spotify, Deezer, Amazon en iTunes. Tevens is ze te bestellen via de shop van NEO Music, www.neo-music.nl of te koop bij de Aaltense boekhandel Primera, Messink& Prinsen en Meneer Kees.

Meer berichten