Kelly Oonk: "Elke dag vanaf 11:00 uur geopend."
Kelly Oonk: "Elke dag vanaf 11:00 uur geopend." (Foto: Leo van der Linde)

Het Karpermeer open voor publiek

Aalten - De afgelopen weken zijn Kelly Oonk en haar moeder druk in de weer geweest om de 'puntjes op de i' te zetten met hun werkzaamheden in Het Karpermeer. Dit heeft een ware metamorfose ondergaan. Vanaf maandag was iedereen weer welkom.

Kelly Oonk: "we zijn elke dag geopend vanaf 11.00 uur. In het winterseizoen zijn we op maandag en dinsdag dicht. Gezelschappen kunnen hier reserveren voor een plek. Inmiddels zijn er al reserveringen voor drie feestjes". In het restaurantgedeelte bevinden zich 45 zitplaatsen. Aan de statafels kunnen gasten ook hun vertier zoeken. Al met al is er voor 120 personen plaats. Behalve in het restaurant kan men met mooi weer terecht op het buitenterras, met een schitterend uitzicht over het Karpermeer. Het buitenterras wordt volgend jaar aangepast.

Kelly krijgt hulp van haar moeder en stiefvader, Intussen heeft men al proefgedraaid. Men heeft de buurt van Het Karpermeer uitgenodigd en collega-ondernemers om kennis te maken. Deze waren erg enthousiast over de inrichting van het geheel. Een schitterende foto van Het Karpermeer uit de jaren '70 prijkt aan de wand en toont hoe men vijftig jaar geleden van start ging.

Tekst: Leo van der Linde

Meer berichten