Lokale muzikanten welkom op Woodstock podium

Bredevoort - Op vele plekken van deze aardbol wordt dit jaar gevierd dat 50 jaar geleden het wereldberoemde festival Woodstock plaatvond. Ook Bredevoort zal actief deze memorial aanpakken. Het evenement gaat 'Bethel in Bredevoort' heten.

De kenners weten maar al te goed dat in 1969 het Woodstockfestival niet in Woodstock werd gehouden maar in het plaatje Bethel. Op locatie "T Zand , midden in Bredevoort, zal vrijdagavond 16 augustus in informele sfeer de Woodstock film gedraaid worden en zaterdagavond 17 augustus kan het publiek genieten van een optreden van de Woodstock Allstarband. En dit alles gratis voor publiek. Net zoals in 1969 zal het een evenement worden met een vrije gift. Free festival, free gifts.

Op zaterdagmiddag 17 augustus, vanaf 16.00 uur, wil de organisatie het podium beschikbaar stellen voor ( lokale/regionale) muzikanten die ( semi) akoestisch jaren '60 songs kunnen vertolken. Mensen die het wat lijkt om een paar nummers te spelen in een singer-songwriters setting kunnen zich opgeven. Net als alle deelnemende artiesten gratis maar wel voor een drankje.

Contactgegevens organisatie: woodstockoptzand@gmail.com, WhatsApp 0622097403, Facebook: BethelinBredevoort

Meer berichten