Maril van Steenbergen van Praktijk Marilkindercoach Foto: PR

Spreekuur met opvoedadvies in de Bieb

Aalten - Op donderdagmorgen 27 juni is Maril van Steenbergen van Praktijk Marilkindercoach in de Bibliotheek Aalten voor een opvoedspreekuur.

Het lijkt wel of we niet meer durven op te voeden, regels stellen, grenzen bewaken. Ouders vinden het lastig en willen hun kinderen graag voor alles beschermen. Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Een ander kan je precies vertellen hoe het moet maar de praktijk is anders. In al die boeken en tijdschriften gaat het net niet over jou.

Iedere ouder wenst het beste voor zijn of haar kind. Meestal lukt dat ook, maar soms loop je tegen dingen aan waarbij je hulp kunt gebruiken van iemand die met je meedenkt. Je hebt net dat steuntje in de rug nodig.

Ben je ouder van een kind ,in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, en zit je kind niet lekker in zijn of haar vel , maak je je als ouder ongerust en wil je daar graag eens vrijblijvend met iemand over praten? Kom dan naar het spreekuur in de bibliotheek.

Waar loop je tegen aan en wat zou je graag willen (veranderen) voor je gezin? Maril hoopt dat ze een aantal ouders op weg kan helpen. Ouders krijgen in ieder geval een tip mee.

Voel je vrij en meld je aan. Dan is er een half uur tijd voor je. De gesprekken zijn gratis en Maril houdt geen registratie bij en is gehouden aan beroepsgeheim.

Maril is in de Bibliotheek Aalten, Hogestraat 10, van 10.00 tot 11.30 uur op donderdag 27 juni en 18 juli. Inschrijven is noodzakelijk en mogelijk via www.achterhoeksepoort.nl of in de Bibliotheek.

Meer berichten