Foto: PR

Walking Football AD'69 op de Vijverberg succesvol; volgend jaar bij AD'69

Het AD'69 Walking Foot Team speelde op woensdagmiddag 5 juni op de Vijverberg van de Graafschap een x-aantal wedstrijden. AD'69 trof in haar poule ( er waren 2 poules van 6 teams) DZC'68(Doetinchem), vv Varsseveld, vv Doetinchem, DVC'26(Didam) en SC Westendorp.

Aalten - Jammer dat voor AD'69 de eerste wedstrijd meteen al uitviel, omdat DZC'68 uit Doetinchem nota bene niet op kwam dagen. Derhalve speelde AD'69 derhalve voor de eerste officiele wedstrijd tegen o.a FC Dinxperlo (DZSV /SVD Ajax Br) en vv Doetinchem om in het ritme te geraken. Deze wedstrijdjes duurden 2 x 10 minuten. Van FC Dinxperlo/Ajax Br. werd met 1-0 gewonnen (doelpunt Karel Koelman) en van vv Doetinchem met 2-0 ( doelpunten van Mieps Koebrugge en Hans Wisselink).
Daarna kwamen de officiële wedstrijden aan bod. Deze duurden 2 x 15 minuten. Tegen vv Varsseveld werd met 2-1 verloren. AD'69 kwam via Hans Knoefman op 0-1 maar vv Varsseveld kwam dus terug tot 2-1 winst. Tegen vv Doetinchem werd nu met 1-0 verloren. Tegen DVC 26 verloor het met 4-1 , waarbij Hans Knoefman de 1-1 scoorde. Tegen SC Westendorp won AD'69 met 4-3 na met 3-0 voorgestaan te hebben, werd het 3-3 waarna Karel Koelman de 4-3 scoorde. De andere doelpunten kwamen van Theo de Gier, Hans Willemsen (2)

Voor de start van het toernooi werd een warming-up gehouden op de Vijverberg. nadat een ieder een kop koffie of thee aangeboden had gekregen. André van der Ley praatte het geheel aan elkaar. Na afloop was er een broodje met opnieuw koffie of thee.
André van der Ley vroeg of bij AD'69 de volgende editie van dit toernooi gehouden kon worden. Aangezien de secretaris Koos Leber van de Stichting Sportpark Zuid en later ook de voorzitster Dianne Heezen kwam kijken was het snel beslist.

Meer berichten