Oldtimer treffen Sinderen viert haar 20 jarig jubileum!

Op zondag 2 juni vind de 20e editie van het oldtimer treffen Sinderen plaats, en dit word groots gevierd. Wat begon als kleine toerrit, in de loop der jaren steeds groter werd, is er nu een heus oldtimer festival ontstaan.

De weide achter de Sinderense Kapel verandert op 2 juni weer in een prachtig dagje uit voor de hele familie, Oldtimers, Live muziek, Kindervermaak, Hobbymarkt en ga zo maar door.

's morgens word er begonnen met toertochten voor de deelnemers door het mooie gebied rondom Sinderen. Rond de middag zullen de eerste deelnemers weer binnenkomen, waarna zij hun prachtige voertuigen een plaatsje geven op het terrein. Auto's, brommers, motoren, trekkers en vrachtwagens, voor ieder is er wat moois bij.

Er is nog veel meer te zien. Zo wordt een echt boerenerf na gebouwd. Hier laten we zien wat er vroeger op en rondom een boerenerf gebeurd. Er zal o.a. Een hooilier gedemonstreerd worden. Maar denk ook eens aan hoe de was vroeger gedaan werd.

Ook is er weer de grote hobby en streekproducten markt. Vele hobbyisten en makers van streekproducten willen graag hun spullen aanbieden, en laten zien wat ze gemaakt hebben. Het aanbod zal zeer divers zijn! Wilt u hier aan deelnemen? Dan kunt u de benodigde informatie op onder genoemde website vinden.

Om er een mooie dag van te maken voor de hele familie hebben we voor de kinderen ook zeer veel te beleven. Een springkussen, zandbak, skelter parcours, en ga zo maar door. Net zoals afgelopen jaren zal het team van de potige sleepwagen ook op het evenement aanwezig zijn! Zij verzorgen demonstraties grasmaaier trekkertrek, maar ook voor de kinderen zelf is er de mogelijkheid om het een keer te proberen. Ook mag er met eigen zitmaaier mee worden gedaan. Deze vereisen wel een paar kleine aanpassingen, die te vinden zijn op de website.

De gehele dag zal de band X-Plain voor prachtige muziek zorgen, Met Arthur ter Voert bekend van seizoen 6 van The voice of Holland en Roel Geerts (ex-leadzanger en gitarist John Mayer Tribute Band) heeft Xplain! heel wat muzikaliteit en ervaring in huis!

Bent u in het bezit van een oldtimer, en wilt u graag deelnemen? Dan kunt u zich inschrijven via onze website, aanmeldingen op de dag zelf zijn ook mogelijk. Deelname is gratis. Het terrein is voor publiek geopend vanaf 10 uur. Entree 3 euro, kinderen tot 12 jaar gratis.

Oldtimertreffensinderen.nl

Meer berichten