MEC slaat wederom AD aanval af.
MEC slaat wederom AD aanval af. (Foto: Ron Flonflon)

AD'69 laat het lopen, 3-1 verlies tegen MEC

Aalten - Met de 2-2 tegen ZeddamStJoris en het 2-1 verlies bij Sprinkhanen is blijkbaar de negatieve spiraal ingezet want ook bij laagvlieger MEC kon AD’69 geen potten breken en zou in de derby met 3-1 verlies huiswaarts keren.

Dit in een wedstrijd waar AD’69 legio kansen heeft gehad om of de score te openen in de 5e minuut met Jeroen Scholten toen hij alleen voor doel kwam te staan of later vanuit de 1-1 om zelf op een 1-2 te komen. Zelfs toen AD’69 met 2-1 achterstond heeft het de kansen laten liggen om ook vanuit die achterstand terug te komen. Maar het was weer een avondje waar men elkaar niet wist te vinden, het te gehaast moest en balverlies tot kunst werd verheven. En net als bij Sprinkhanen was het nu MEC die als lachende derde toekeek hoe AD’69 zat te stuntelen en zelf wel de rust wist te bewaren en efficiënt toehapte toen spaarzame kansen zich voordeden.

Wat AD’69 kan aanvoeren is dat AD’69 de laatste weken wel met veel geblesseerde spelers geconfronteerd wordt en dat door de vele kunstgrepen de automatismen niet direct worden begrepen. Dat het balverlies etc hierdoor verklaart zou kunnen worden is misschien een logische verklaring, juist dan moet men het geduld opbrengen maar dat liet men achterwege en dus liep AD’69 vanaf de 1-0 achter de feiten aan.

Nog drie wedstrijden
In de stand voor de derde periode laat AD’69 hierdoor Peeske en GWVV naderen tot op 2 punten en moet dus uitkijken om ook hier de slag niet te missen. Dit zal moeilijk worden want de aankomende tegenstanders in de laatste drie wedstrijden zijn vooral tegen tegenstanders die moeten vechten voor klassebehoud. AD’69 moet in deze reeks zondag thuis aantreden tegen SV Dinxperlo die door een goede reeks van de afgelopen weken zich wel veilig mogen noemen. Dit belooft wat voor zondag, AD’69 in mineur en SVD die weg naar boven heeft gevonden.

Meer berichten