Screenshot nieuwe website Beele Engineering
Screenshot nieuwe website Beele Engineering (Foto: Beele Engineering)

Nieuwe website Beele Engineering

Aalten – Beele Engineering heeft de website www.beele.com volledig vernieuwd en uitgebreid. Het bedrijf, marktleider op het gebied van innovatieve, brandwerende en gas-, rook- en waterdichte afdichtsystemen presenteert zich daarbij als expert op het gebied van afdichtingstechnologie.

De betrokkenheid van Beele Engineering bij de problematiek van klanten en de drive om voor hun vraagstukken kant-en-klare oplossingen te kunnen bieden, komen samen in de passie en missie: We Care – We Solve. Dat komt ook tot uitdrukking in de nieuwe website waar de leidraad wordt gevormd door de dagelijkse toepassing van Beele producten door bezoekers uit onder meer de bouw, alle takken van de industrie, scheepvaart en offshore. Zij vinden nu nog sneller hun weg naar de gewenste toepassing of gekozen producten en systemen.

Producten en systemen van Beele Engineering worden onder meer toegepast als brandwerend, gas-, rook- of waterdichte oplossing voor kabel- en buisdoorvoeringen, pakkingen, voegafdichtingen, isolatie en coating. De verschillende producten zijn nauwkeurig afgestemd op deze toepassingsomgeving en garanderen de veiligheid van mensen en middelen - niet alleen op papier maar ook op het moment dat het ertoe doet.

Voor ieder product zijn een duidelijke beschrijving alsmede de belangrijkste kenmerken opgenomen. Beschikbaar documentatiemateriaal, zoals installatie-instructies, kan per product worden gedownload. Ook videomateriaal in de vorm van installatievideo’s kan hier worden bekeken.

Over Beele Engineering
Beele Engineering (Aalten) is specialist op het gebied van afdichtingsoplossingen voor brandveiligheid, waterdichtheid en gas- en rookdichtheid. Het bedrijf beschikt over eigen R&D-centra, testfaciliteiten, één van de modernste en omvangrijkste productiecentra in Europa en een hoogwaardige logistiek. Daarmee kunnen klanten niet alleen snel en slagvaardig worden bediend met standaardproducten, maar kan ook voor iedere specifieke wens maatwerk worden gecreëerd. Een volgende stap in het 45-jarige bestaan van Beele Engineering zet het bedrijf momenteel met de ontwikkeling en bouw van Sealing Valley, hét wereldwijde centrum voor afdichtingstechnologie.

Meer berichten