Kinderen Duimelot en bewoners Beth San op zoek naar paaseieren

Aalten - Op moment van schrijven staan de paasdagen nog voor de deur. Dat betekent op veel verschillende kinderopvang locaties van Bambi dat er activiteiten worden georganiseerd rondom het thema 'Pasen' en zo ook bij de PeuterPlus (voorheen Peuterspeelzaal) Duimelot in Aalten.

Traditiegetrouw worden er in de week voor Pasen, paaseieren gezocht met de bewoners van woonzorgcentrum Beth San. Ook dit jaar was het paaseieren zoeken weer een groot succes. Op donderdag 18 april verzamelden zich zo'n 40 peuters en leidsters van peuteropvang Duimelot in de tuin van woonzorgcentrum Beth San. Daar stond de paashaas samen met de bewoners de kinderen al op te wachten.

De mand met paaseieren bleek leeg en de opdracht aan de kinderen was om de mand weer te vullen met paaseieren. De bewoners van Beth San hadden net daarvoor de eieren verstopt in de bewegingstuin, wat direct een goede gymoefening bleek te zijn. Vol enthousiasme renden de kinderen de tuin door op zoek naar de paaseieren, af en toe aangemoedigd met hints gegeven door de bewoners. Nadat alle eieren gevonden waren werd er nog samen gedanst en gegymd en het heerlijke voorjaarszonnetje. De kinderen van Duimelot kregen als herinnering een lekker zakje paaseitjes mee naar huis.

PeuterPlus Duimelot 
PeuterPlus Duimelot is gevestigd aan de Willebrordstraat in Aalten, een locatie met zowel binnen als buiten veel mogelijkheden voor activiteiten. Binnen zijn drie lokalen gezellig ingericht met elk een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Daarnaast is er een gymzaal waar lekker wordt gerend en geklauterd. De locatie kent drie groepen en een VVE-groep: Tommie groep, Pino groep, Ieniemienie groep en Apetrots VVE groep. Duimelot is vijf ochtenden in de week geopend en heeft nog plek voor peuters.

Mocht u interesse hebben in peuteropvang en een rondleiding willen op deze locatie, kunt u contact opnemen met Bambi via: 0543-473288

Meer berichten