Mevrouw Piek neemt bloemen in ontvangst.
Mevrouw Piek neemt bloemen in ontvangst. (Foto: Eigen foto)

't Bastion eert (bijna) 100-jarige Bredevoortse

“Ik denk dat ik hiervan vannacht niet slaap!”, waren de woorden van mevrouw Piek uit Bredevoort, die binnenkort 100 jaar hoopt te worden, na een bezoek van alle kinderen van Daltonbasisschool ‘t Bastion. 100 jaar!

Dit bijzondere feit kwam het team van ’t Bastion ten gehore en ze vonden dat ze hier even bij stil moesten staan door met de kinderen hier aandacht aan te besteden. De koppeling werd gemaakt met de Paasviering van de school.

Donderdagmiddag 18 april stond voor de leerlingen van ’t Bastion in Bredevoort de Paasviering op het programma. Hierin werd aandacht besteed aan licht in donkere dagen, dankbaarheid voor wat je hebt en vrolijkheid. Vervolgens hebben alle 150 leerlingen een bloem gemaakt en deze als verrassing aangeboden aan de bijna 100-jarige mevrouw Piek. Blij verrast en overweldigd door zoveel bezoek nam mevrouw Piek de 150 geknutselde bloemen in ontvangst. Het bezoek naar het Ambthuis werd afgesloten met een ‘Lang zal ze leven’, die alle kinderen en leerkrachten haar toezongen.

Meer berichten