Koningsdag op Sinderen

Vier Koningsdag op Sinderen! Start van alle activiteiten is bij het Buurtschapshuis te Sinderen.

Koningsdag start met een vrijmarkt voor jong en oud. Ontvangst van de deelnemers is vanaf 10.30 uur. De vrijmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 12.15 uur. Voor de kleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn. Aansluitend krijgen de deelnemende kinderen wat te eten. Wil je meedoen? Geef je dan op via oranjeverenigingseno@gmail.com o.v.v vrijmarkt.

'Het geluid van Sinderen' (het welbekende spel van Qmusic) komt ook dit jaar weer naar Sinderen. Tijdens Koningsdag zal het geluid te beluisteren zijn en kun je een gokje wagen. Wie weet word jij wel de winnaar!

Vanaf 13.30 uur zal Mathie Bakermans van Sikuku uit Aalten een djembe workshop geven voor de kinderen. De kinderen zullen gezellig met elkaar muziek gaan maken, samenwerken en genieten van mooie ritmes en klanken.

Vanaf 13.30 uur kan er ook worden ingeschreven en gestart met de fietstocht. Deelname aan de fietstocht is 3,50 euro per persoon. Inschrijven en vertrekken kan tot 14 uur.

Vanaf 16.15 uur kunnen alle helden, jong en oud, hun talenten tonen op het podium voor het Sinderens publiek bij Sinderen's got talent. Durf je dit aan? Geef je dan op via: oranjeverenigingseno@gmail.com (o.v.v SGT en vermelding van de act). Maximale duur van de optredens is ongeveer 5 minuten (graag je muziek op usb of per mail uiterlijk 3 dagen van tevoren aanleveren). Er zijn dit jaar 3 categorieen; dans t/m 12 jaar, zang t/m 12 jaar en 1 categorie voor 12+ (volwassenen). In de pauze worden de winnaars van de ballonnenwedstrijd en de winnaars van de fietstocht bekend gemaakt.

Het Buurtschapshuis blijft na Sinderen's Got Talent geopend, zodat je elkaar kunt ontmoeten en bij Bulsink kunt genieten van een hapje en een drankje al luisterend naar livemuziek van de band Onwies.

Meer berichten