Sfeervol ingerichte winkel, waar men terecht kan voor allerlei leuke cadeau-artikelen.
Sfeervol ingerichte winkel, waar men terecht kan voor allerlei leuke cadeau-artikelen. (Foto: Leo van der Linde)

Veel belangstelling open huis De Kado Fabriek & Meer'

Bredevoort - Zaterdag had Linda Heinen over belangstelling niet te klagen. Velen brachten een bezoek aan: 'De Kado Fabriek & Meer' in Bredevoort. Linda is al geruime tijd bezig met het maken van mooi verpakte cadeaus en wilde hier iets meer mee gaan doen.

Vader Willy Heinen, directeur van Intratuin Bredevoort, bood zijn dochter ruimte aan in de oude winkel, waar hij ooit eerder van start was gegaan. Een mooie locatie voor Linda om hier haar eigen winkel te gaan runnen. In 'De Kado Fabriek & Meer' kan men terecht voor allerlei leuke cadeau-artikelen, maar ook voor een lekkere confituur, nootjes en kaarten.

Ook voor een persoonlijk cadeau is men bij Linda aan het goede adres. De uitgezochte cadeaus worden door haar persoonlijk ingepakt. Hiervoor heeft ze allerlei apparatuur aangeschaft. De winkel van Linda is te vinden bij de Intratuin aan de Bredevoortsestraatweg 118, Bredevoort.

De openingstijden zijn: maandag van 9.30 tot 14.00 uur, donderdag van 9.30 tot 14.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 14.00 uur. Andere dagen volgens afspraak. Linda is te bereiken via mobiel: 06 553 232 21 of via email: dekadofabriekenmeer@outlook.com en ze heeft ook een facebook-pagina.

Tekst: Leo van der Linde

Meer berichten