PopProjectKoor 3.0
PopProjectKoor 3.0 (Foto: Franz Fremmer)

PopProjectKoor geeft optreden Sunday Funday

Lintelo - Het PopProjectKoor, dat in 2016 is gestart met het eerste project Summer, in 2017 met het tweede project Hits & Bubbles, is in oktober 2018 begonnen aan het derde project Sunday Funday. Het koor bestaat uit 52 enthousiaste leden waarvan 12 mannen onder begeleiding van Wim Gertsen.

Boven verwachting kwamen er voor elk project veel aanmeldingen. De korte projecten, door samen te werken naar een einddoel, spreekt velen aan en daarom blijft de animo zo groot. Een vierde project ligt alweer in het verschiet.

Op zondag 14 april geeft het PopProjectKoor een optreden in Kulturhus Lintelo. Vanaf 11.00 uur staat de koffie en thee klaar en om 11.30 uur kan iedereen luisteren naar de nieuwe nummers van project 3.0 Sunday Funday. Ook worden nummers gezongen van het vorige project.

Om al vast een tipje van de sluier op te lichten, wordt o.a. The Pianoman van Billy Joel en Imagine van the Beatles gezongen. Na het concert sluit het koor het derde project af met een brunch en is er voor de bezoekers de mogelijkheid om in het Grand Café een hapje te eten op eigen kosten.

Zie ook facebook: popprojectkoorlintelo

Meer berichten