Skeeleren op Sportpark Zuid
Skeeleren op Sportpark Zuid (Foto PR)

Skeelerclinic bij de Peddelaars

Aalten - Zaterdag 6 april organiseert de Peddelaars een skeelerclinic. Vanaf 14.00 uur ben je welkom op Sportpark Zuid. Op de skeelerbaan zal door ervaren instructeurs de basis kneepjes van het skeeleren worden bijgebracht. Het is vooral een middag van veel doen en oefenen. Tot 17.00 uur kun je hier je hart ophalen.

De medewerking aan de clinic wordt verleend door Arjan Mombarg van Free-Wheel Vorden en door Casper de Gier uit Hummelo, behorend bij de top 3 op Nederlands schaats en skeelergebied. Als je geen eigen materiaal hebt, geen zorgen. Die dag kun je skeelers, bescherming en helmen lenen. Het enige wat ervoor nodig is, is naar Sportpark Zuid komen in sportkleding en met hele goede zin.

Na die dag kun je besluiten lid te worden van de Peddelaars. De eerste maand kun je rustig bekijken of dit werkelijk wat voor je is. De clinic is geheel gratis. Een lidmaatschap bij de Peddelaars voor alleen skeeleren kost voor jeugd tot 14 jaar € 50,- per jaar. Voor volwassenen (vanaf 14 jaar) kost dit € 80,- per jaar. Dit is inclusief lidmaatschap van de KNSB.

Combinatie lidmaatschap
Momenteel wordt er samen met het bestuur bekeken wat de kosten kunnen zijn indien je gecombineerd lid wilt zijn. Dat houdt in dat je zowel kunt wielrennen-/mountainbiken als skeeleren.

Dagen en tijden
Er ligt een voorstel om de woensdagavond, vrijdagavond en zondagochtend te reserveren voor het skeeleren. Ook de woensdagmiddag wordt hopelijk hier aan toegevoegd. Dit moet echter eerst door het bestuur van Sportpark Zuid goedgekeurd worden. Uiteraard wordt hier nog over gecommuniceerd zodra dit helemaal rond is.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor de clinic via skeeleren@peddelaarsaalten.nl Ook kun je via deze mail al je vragen omtrent skeeleren stellen.

Meer berichten