Foto:

Schiller's Duvelse Bluesavond met twee bands

AALTEN – Blues, rock en swing liefhebbers kunnen hun hart op zaterdag 23 maart weer ophalen tijdens de Duvelse Bluesavond. Twee gerenommeerde bands vullen de avond.

Rond de klok van tien 's avonds zal de band Jimmy's Gang de spits afbijten. Zowel nationaal als internationaal was Jimmy al op menig podium te horen. Met een dynamische mix van blues, soul, funk en rock geeft de band rond de zanger Jimmy Martin Sterman, een geweldige show weer.
De band zorgt altijd weer voor een verrassend swingende avond. Met een breed repertoire geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock, waaronder werk van Ray Charles, Etta James, Johnny Neel, Allman Brothers, Joe Bonamassa, Kebmo en vele andere gezellige strakke covers gecombineerd met eigen werk. Met songs als,L onely Avenue, Down home Blues, Soulshine, Southbound, Maydell, Man of many words…
De tweede act van de avond is Kingsdeal. Traditionele Chicago blues, daar liggen hun roots.Maar inmiddels is Kingsdeal doorgegroeid tot een zeer veelzijdige bluesband. Invloeden uit alle bluesstijlen, maar ook rockabilly, roots en rock.

Schiller's Duvelse Bluesavond begint rond 21.30 uur en kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via de website of Facebookpagina en te koop aan de avondkassa voor € 8,50.

Meer berichten