Behandelaren van lijf-Wijs Resi Witteveen en Maaike Oosterheert
Behandelaren van lijf-Wijs Resi Witteveen en Maaike Oosterheert

Praktijk voor Adem- en ontspanningstherapie start in Aalten

Aalten - Praktijk Lijf-Wijs start vanaf half februari in Aalten. Voor individuele behandelingen kan iedereen terecht aan de Hofstraat 18a, in gezondheidscentrum ‘de Weef’.

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van de methode adem- en ontspanningstherapie volgen methode van Dixhoorn. Deze bestaat uit eenvoudige ontspannings instructies, oefeningen en handgrepen. Hierdoor leer je hoe je spanning kunt voorkomen, verminderen of hoe je er anders mee om kunt gaan.

In Aalten zal Maaike Oosterheert de behandelingen geven. Zij heeft ruime ervaring in het geven van ontspanningstherapie, zowel individueel als in groepen. Neem hierover gerust vrijblijvend contact op via info@lijf-wijs.nl of 06-16138997, of kijk voor meer informatie op lijf-wijs.nl

Veel mensen herkennen dat in onze huidige maatschappij een beroep wordt gedaan op een goede verdeling tussen werk, privé en sociaal leven. Vaak is deze balans verstoord, waardoor er diverse klachten kunnen ontstaan. Een betere balans vergroot de lichamelijke en mentale belastbaarheid en een betere kwaliteit van leven.

Meer berichten