Erna Rensen (Foto: Rudy Rensen)

Lezing 'De invloed van de conceptie, zwangerschap en bevalling op ons leven'

Aalten - In je leven kun je door bepaalde situaties intens worden geraakt. Situaties waarbij je wordt overvallen door gedachten, emoties of lichamelijke reacties zonder te begrijpen wat er precies gebeurt en hoe dit kan. Waarom gebeurt dit nou toch? Hoe valt dit uit te leggen? Je zou het wel van je af willen zetten, maar je hebt er weinig tot geen controle over en het blijft je bezighouden. Het blijft gebeuren, elke keer weer opnieuw.

Dit soort ervaringen leveren veel stress op en lijken als een rode draad door jouw leven te lopen. Het zijn die typerende momenten waarop je bij jezelf zou kunnen zeggen: Nee toch! Niet weer! Pfff, story of my life. De kans groot is dat deze ervaringen van intense stress en geraaktheid in verband kunnen worden gebracht met hele vroege ervaringen. Met ervaringen van jouw CZB periode. De periode van de Conceptie, Zwangerschap en Bevalling. Omdat we ons deze periode niet bewust kunnen herinneren, kunnen we huidige ervaringen die daar mee te maken hebben erg lastig plaatsen.

Tijdens de lezing over de invloed van de CZB periode op ons leven krijg je dan ook de gelegenheid om je eigen CZB verhaal in te brengen, zodat ontbrekende puzzelstukjes in jouw levensverhaal op hun plek kunnen vallen. Ook jouw kwaliteiten en talenten komen hierbij aan bod. Als je ervoor kiest om een CZB verhaal van je kind in te brengen is dat ook welkom.

Erna heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring als coach en therapeut. Zij ontdekte dat de Conceptie, Zwangerschap en Bevalling (CZB) van grote invloed zijn op The Story of Your Life.

Reservering en informatie: ernarensen.com

Website URL: ernarensen.com/de-invloed-van-de-conceptie-zwangerschap-en-bevalling-op-ons-leven/

Meer berichten