Rianne Bulsink Fotografie

Open Huis Zorgboerderij de Neeth

BARLO – Boerderij de Neeth mag zich sinds 2017 officieel zorgboerderij noemen door toekenning van het HKZ kwaliteitskeurmerk. Eigenaresse Christel Frenken-Sonderlo kijkt vol trots terug op alle ontwikkelingen die zich afgelopen jaren hebben voorgedaan. De meest recente ontwikkeling is de verhuizing naar een nieuwe locatie! Iedereen is op vrijdag 22 februari van 15.00 tot 18.30 uur welkom op Nijhofsweg 5 voor een open huis.

Enkele maanden geleden is zorgboerderij de Neeth verhuisd naar de nieuwe locatie aan de Nijhofsweg in Barlo, hemelsbreed nog geen 500 meter van boerderij de Neeth. “We waren op zoek naar een eigen plek waar we niet ondergesneeuwd raken zoals bij de Neeth” aldus Rianne.

Boerderij de Neeth kent een ongekend aanbod aan faciliteiten; een pannenkoekenrestaurant, speeltuin, museum en een camping in aanbouw (opening 2019). “De zorgboerderij ging op in het grote geheel'', voegt Esther toe. “Blij verrast waren we dan ook toen dit huis met bijgebouwen op ons pad kwam. We hebben niet lang hoeven nadenken!” verteld Loes. De nieuwe locatie geeft letterlijk en figuurlijk meer ruimte aan de deelnemers en geeft bovendien de zorgboerderij een eigen identiteit.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe locatie? U bent van harte welkom op vrijdag 22 februari tussen 15:00 en 18:30 uur. Kom sfeerproeven, verken de nieuwe locatie en maak kennis met het aanbod en de mogelijkheden van Zorgboerderij de Neeth. Ons enthousiaste team van professionals staat u graag te woord. Het programma is interessant voor zowel (potentiële) deelnemers als voor (zorg-)professionals en voor jong en oud.

Meer berichten