Foto: Jantine Logmans

Internationale Cafés op nieuwe locatie

Aalten - De afgelopen maanden is een team vrijwilligers van de Internationale Cafés en Figulus Welzijn druk bezig geweest om het gebouw van de van de voormalige peuterspeelzaal/sportcentrum aan de Damstraat een flinke opknapbeurt te geven. Het gebouw heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen en is inmiddels al volop in gebruik.

Iedere maandagmorgen en donderdagmorgen wordt er in het voorste lokaal Internationaal Café gehouden, de kledingruilwinkel ‘Mooi voor Nop’ en het Doorgeefhuis hebben er een mooie ruimte ingericht, Figulus Welzijn en Vluchtelingen Werk Nederland houden er spreekuur en er worden ook al diverse andere activiteiten op welzijnsgebied gehouden.

Iedereen met een buitenlandse achtergrond die graag Nederlanders wil ontmoeten of meer van de Nederlandse taal leren, is van harte welkom bij de Internationale Café’s! Het adres is: Damstraat 4 i. De koffie staat er klaar iedere maandagmorgen van 9.30 - 11.30 uur (Vrouwencafé) en iedere donderdagmorgen van 10 - 12 uur (Internationaal Café). Kinderen kunt u gerust meenemen, er is een leuke speelhoek voor ze ingericht. Ook iedereen die het leuk vindt om mensen met een buitenlandse achtergrond te ontmoeten is van harte welkom om mee te doen. Loop gerust eens een keer bij ons binnen!
De Internationale Cafés zijn een initiatief van de Werkgroep Ontmoeting & Integratie Aalten. Email: info@ontmoetingenintegratie.nl.

Meer berichten

Nieuws uit Aalten

Dani Raben hoopt met zijn nieuwe single 'Bij het kampvuur' zijn fans blij te maken
15/1
Wisselend succes bij bv B.C.A.
15/1
Jan te Brinke en Joop Lammers te gast bij Dialectkring
15/1
Dr. Nijhoff schenkt gift aan Hospice de Lelie en Nationaal Onderduikmuseum
14/1
Internationale Cafés op nieuwe locatie
14/1
Succesvolle aftrap van het seizoen voor Represta
14/1
Goede start Bovo heren in 2019
14/1
De Hofnar-Bovo dames 1 verliest eerste wedstrijd van de tweede helft
14/1
Korfballers beginnen nieuwe jaar met winst
14/1
Prijzen voor dames en heren van Athos
14/1
Meer nieuws uit Aalten >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten