De Hofnar-Bovo dames 1
De Hofnar-Bovo dames 1 (Foto: Bas van der Bend)

De Hofnar-Bovo dames 1 verliest eerste wedstrijd van de tweede helft

Enschede - Op 12 januari was het tijd voor weer de eerste competitiewedstrijd van de tweede helft van dit seizoen. Na wat rust te hebben gepakt en te hebben getraind tijdens winterstop was het eerste team van de Hofnar-Bovo er weer klaar voor. Om half vier mochten de dames aantreden tegen het eerste dames team van Twente’05 in Enschede.

De eerste set keek de Hofnar-Bovo al gauw tegen een achterstand aan van 6-12. Er heerste onrust in het veld door een flink aantal ballen die telkens vanuit het naastgelegen veld de wedstrijd verstoorden. De dames van de Hofnar-Bovo bleven desondanks strijden om die eerste set binnen te halen. De dames kwamen nog erg dichtbij maar helaas, de eerste set ging naar Twente’05 met een stand van 17-25.

De tweede en derde set verliepen beter dan de eerste set. De dames konden door servicedruk en beter spel een tijd meekomen met de dames van Twente’05. Helaas ging het moeizaam aan de kant van de Aaltense dames toen het er echt op aan kwam. Ballen werden niet afgemaakt of er zat een goede verdediging onder waardoor ook deze twee sets naar de dames van Twente’05 gingen. Eindstand 2e set: 21-25 en 3e set: 20-25.

De vierde set waren de dames er op gebrand om de set te pakken en toch een punt mee naar Aalten te nemen. Het liep lang gelijk. Er werden mooie ballen geslagen, de servicedruk was er, maar door een te hoge foutenlast aan de kant van de Hofnar-Bovo tijdens de laatste punten van de set ging ook deze set met een stand van 21-25 naar de dames van Twente.

Volgend weekend spelen de dames weer een thuiswedstrijd. Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen Rabobank Orion Volleybal Doetinchem dames 2. Hopelijk zien we u om 16:00 in de sporthal. Tot dan!

Meer berichten

Nieuws uit Aalten

Dani Raben hoopt met zijn nieuwe single 'Bij het kampvuur' zijn fans blij te maken
15/1
Wisselend succes bij bv B.C.A.
15/1
Jan te Brinke en Joop Lammers te gast bij Dialectkring
15/1
Dr. Nijhoff schenkt gift aan Hospice de Lelie en Nationaal Onderduikmuseum
14/1
Internationale Cafés op nieuwe locatie
14/1
Succesvolle aftrap van het seizoen voor Represta
14/1
Goede start Bovo heren in 2019
14/1
De Hofnar-Bovo dames 1 verliest eerste wedstrijd van de tweede helft
14/1
Korfballers beginnen nieuwe jaar met winst
14/1
Prijzen voor dames en heren van Athos
14/1
Meer nieuws uit Aalten >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten