Nationale Voorleesdagen met muzikale kindervoorstelling

Van 23 januari tot en met 2 februari worden de Nationale Voorleesdagen gevierd, met in alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort de muzikale voorstelling ‘Mag ik naar huis’, gespeeld door Andrea Diersen Theaterwerk.

Voorlezen is een feestje en belangrijk voor de taalontwikkeling bij jonge kinderen. De Nationale Voorleesdagen spelen hierop in door onder meer jaarlijks de PrentenboekenTopTien samen te stellen. Tot Prentenboek van het Jaar 2019 is verkozen ‘Een huis voor Harry van Leo Timmers’: ‘Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?
In alle vestigingen van de Bibliotheek Achterhoekse Poort speelt Andrea Diersen de muzikale voorstelling ‘Mag ik naar Huis’, geïnspireerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’. Alle kinderen van 1-6 jaar met hun (groot)ouders zijn van harte welkom in de Bibliotheek Dinxperlo op vrijdag 25 januari om 10.30 uur en in de Bibliotheek Aalten op vrijdagmiddag 1 februari om 15.00 uur.
Deelname is gratis. Kinderen die lid worden tijdens de Nationale Voorleesdagen ontvangen een cadeautje: het vingerpoppetje van Harry.

Meer berichten