In het voormalige pand van ABN/AMRO aan de Bredevoortsestraatweg 15 Aalten is men van start gegaan met Getfit35.
In het voormalige pand van ABN/AMRO aan de Bredevoortsestraatweg 15 Aalten is men van start gegaan met Getfit35. (Foto: Leo van der Linde)

Fitness met begeleiding en persoonlijk aandacht bij Getfit35 Aalten

Aalten - Sinds 7 januari kan men fitnessen met begeleiding en persoonlijke aandacht bij Getfit35 aan de Bredevoortsestraatweg 15 in Aalten. In het voormalige pand van ABN//AMRO zijn René Grevers, René Bot en Gert Bongers van start gegaan met Getfit35.

(door Leo van der Linde)

Deze sportschool onderscheidt zich van andere sportscholen in Aalten, Doetinchem en Zutphen. Bij Getfit35 hoeft men slecht 2 x per week maar 35 minuten te trainen. Men kan hier fitnessen op de Milon Cirkel, apparatuur uit Duitsland, waarmee de klant altijd zijn of haar doelen bereikt. De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 keer 4 minuten conditietraining. Bij deelname bij Getfit35 wordt persoonlijk gemeten wat je spiermassa inhoudt. Dit wordt vastgelegd in een computersysteem. Deze onthoudt telkens welke vorm van fitness de beste resultaten geeft. De Milon Cirkel oefeningen zorgen ervoor dat met zes keer per maand trainen men slanker, strakker en fitter wordt. Ook bij chronische rugklachten kan men 100% veilig je spieren intensief trainen.

Getfit35 is geen specifieke sportschool, maar ideaal voor het op een snelle en veilige manier van opbouwen van een goede basisconditie en basiskracht. Dit is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Daarom is Getfit35 uitermate geschikt voor senioren en niet-sportievelingen. De apparatuur van de Milon-Cirkel wordt volledig automatisch ingesteld naar behoefte van de klant. Het biedt veel resultaat in korte tijd.

Succesvolle formule

Bij Getfit35 traint men onder personal training met rustige muziek op de achtergrond. In Doetinchem werkt deze formule al twee jaar met veel succes. René Greven en René Bot (oud-speler van De Graafschap) zijn van mening da deze vorm van fitness in Aalten een succes wordt. "We hebben al rondleidingen gegeven om het trainingsprogramma uit te leggen. Met een polsbandje wordt het trainingsprogramma vastgelegd. Hiermee kan men terecht in de vestigingen in Aalten, Doetinchem of Zutphen. We willen het in Aalten kleinschalig houden om de mensen persoonlijk te leren kennen en ondersteunen. We werken hier niet met een loopband of een boksbal. Ons doel is om sociaal bezig te zijn. Na afloop van het fitnessgebeuren is er tijd voor een kopje koffie. Een stukje gezelligheid vindt men van groot belang. Men is van harte welkom om in Aalten een kijkje te komen nemen en om zich te laten informeren".

Getfiti35 heeft een speciale actie voor nieuwe leden: één maand gratis Milon Fitness. Hiermee wil men de deelnemers overtuigen wat deze unieke manier van fitness kan betekenen. Vanwege de beperkte capaciteit is deze gratis maandkaart tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 20 personen. De openingstijden van Getfit35 Aalten zijn in januari van maandag tot en met vrijdag van 8 - 13 uur en van 16 - 21 uur. Vanaf februari kan mer er ook terecht op zaterdag en zondag van 9 - 13 uur. Men vindt Getfit35 aan de Bredevoortsestraatweg 15, Aalten. Info: getfit35.nl

Meer berichten