Robs Sports
Robs Sports (Foto: PR)

Open Huis Robs Sports

Meer bewegen en letten op de voeding zijn de twee belangrijkste voornemens voor komend jaar. Geen tijd wordt dan even prioriteit. In dat kader houdt het sportinstituut op zaterdag 13 en zondag 14 januari een Open Huis voor jong en oud van 9.00 tot 13.00 uur.

Aalten - Tijdens deze dagen is er informatie over de nieuwe FIT Cirkel die sinds december is geïnstalleerd in het sportcentrum. Uniek in Aalten. Op deze cirkel wordt getraind met een pasje waarop het persoonlijke trainingsprogramma van de sporter staat. Zowel cardio als kracht. Alles is dus ingesteld zodat je niet hoeft te slepen met gewichten. Deze Cirkel staat voor: twee keer 35 minuten training per week, persoonlijk trainingsprogramma, trainen op eigen niveau, gegarandeerd resultaat en je behaalt altijd jouw doel. Verder is er doorlopende informatie omtrent o.a Miha Body tec Fitness, Cross Gym, groepslessen, Bewegingsbanken en squash.

Miha Bodytec is een training van 1 op 1. Trainen met de Miha bodytec is geschikt voor iedereen die snel en effectief zijn Gezondheid, huid, gewicht en/of figuur wil verbeteren. Binnen 4 weken al resultaat. Dit is een Personal training van 25 minuten en Staat gelijk aan 1 uur trainen in de fitnessruimte.

Op de open dagen is er doorlopend informatie omtrent het 12 weken Voedingsprogramma Body Support. Met gezonde/normale voeding kan men In 12 weken 5 tot 12 kilo afvallen. Dus geen pillen, shakes of poedertjes. Tijdens deze dagen kan men zich inschrijven en een start maken met een gezondere leefstijl.

Op beide open dagen geeft het sportinstituut aan de eerste 10 personen die zich inschrijven op beide dagen het voedingsprogramma gratis cadeau. Voor meer informatie kun je bellen 476761 of mailen naar info@robssports.nl

Meer berichten