Abba Tribute
Abba Tribute (Foto: PR)

Back to the 70's met ABBA tribute en DJ Roy Vultink

Aalten - De Hofnar bouwt op zaterdag 19 januari haar concertzaal om tot enorme dansvloer en neemt je mee naar de jaren 70. De hoogtijdagen van de disco, waar de allerbeste ABBA tribute alle monsterhits van deze Zweedse succesformatie over de dansvloer strooit.

In de historie van de popmuziek beheerste ABBA in de jaren 70 en 80 de internationale hitlijsten met nummers als 'Dancing Queen', 'Waterloo', 'Mamma mia' en 'the Winner takes it all'. De zeskoppige 'ABBA tribute' speelt niet alleen al deze grote hits; met hun lichtshow, kleding en sound waan je je even helemaal terug in de jaren 70 met het gevoel dat ABBA zelf weer op het podium staat.

De 'Malle Jan', dé uitgaansgelegenheid bij uitstek in Aalten gedurende de jaren 80. De verlichte dansvloer, de draaiende lampen, de pijpjes Grolsch en ook: DJ Roy Vultink achter de draaitafel die de avond vulde met alle disco-, en rock classics uit die tijd en ervoor zorgde dat de dansvloer elke minuut gevuld was. De Hofnar heeft Roy bereid gevonden zijn platencollectie af te stoffen om na afloop van dit ABBA concert de afterparty te verzorgen met alle grote disco hits.
Kaarten voor 16 euro in de voorverkoop (hofnaraalten.nl) en 20 euro aan de avondkassa. Zaal open om 20.30 uur aanvang om 21.30 uur.

Meer berichten