Een repetitie van SCHIK! in het clubgebouw van Eendracht Aalten.
Een repetitie van SCHIK! in het clubgebouw van Eendracht Aalten. (Foto: PR Eendracht Aalten)

Jongste muzikanten Eendracht Aalten laten zich horen

Op vrijdag 14 december spelen de muzikanten van introductieorkest SCHIK! en opleidingsorkest Get Started vanaf 18.30 uur in het clubgebouw van Eendracht Aalten. Het concert is ook voor ouders die meer willen weten over muziekeducatie bij Eendracht Aalten.

Aalten - Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Tjeerd Nijhof. Bij Get Started spelen leerlingen die al enige tijd muziekles hebben. Bij SCHIK! spelen kinderen die net begonnen zijn. De afgelopen weken dompelde de laatste groep zich met succes onder in muzieknoten en blaasmuziek. Samen leerden ze door veel muziek te maken en uit te proberen. Op 14 december laten alle leerlingen zien wat ze kunnen en dat is heel wat!

Ouders die hun kinderen willen opgeven voor muziekles en SCHIK! beluisteren die avond wat het resultaat is van het volgen van de introductiecursus. Na afloop van het concert drop je al jouw vragen bij de speciale jeugdcoördinatoren die je antwoorden geven. Meteen inschrijven voor een orkest of muziekles is ook mogelijk. Het concert duurt ongeveer een half uurtje. Loop gerust ook later binnen als je speciaal voor inschrijving komt. De koffie staat vanaf 18.15 uur klaar aan de Nijverheidsweg 5B.

Meer berichten