Met HeWin Bouwadvies ondersteunt Erwin Heezen onafhankelijk bouwkundige projecten.
Met HeWin Bouwadvies ondersteunt Erwin Heezen onafhankelijk bouwkundige projecten. (Foto: Roel Kleinpenning)

HeWin Bouwadvies: 'Gezamenlijk ben je veel effectiever'

Erwin Heezen: van jongs af aan is de bouwwereld zijn passie. Hij heeft alle facetten van het vak meegekregen. Op de leerling bouwplaatsen werd door hem de praktische basiskennis opgedaan en volgde hij daarnaast studies als kaderfunctionaris houtindustrie, allround werkorganisator, aannemers- en ondernemersopleiding, voltooide hij de hoge school in Enschede en juridisch bouwrecht in Nijmegen. Met HeWin Bouwadvies, gevestigd aan de Aaltenseweg 2 in Dinxperlo, ondersteunt Erwin onafhankelijk bouwkundige projecten. Transparant werken is de kernwaarde van zijn bedrijf.

(Corry Florijn)

DINXPERLO – HeWin wordt door particulieren, bedrijven en instellingen ingeschakeld voor onder andere verbouw, nieuwbouw en renovatie in de vorm van bijvoorbeeld haalbaarheidsonderzoeken, constructieve beoordelingen, tekenwerk, bouwtechnische keuringen, onderhoudsplanningen en aanvraag vergunningen.

Eens per maand is er in Dinxperlo een gratis Bouwspreekuur. Een uitgelezen kans voor hen die willen informeren naar de mogelijkheden, aanpak en haalbaarheid van hun bouw- of verbouwplannen.

Wat maakt ondernemen in Dinxperlo speciaal? "Het feit dat ik hier geboren en getogen ben. Ondernemen is op zich al heel speciaal: je moet jezelf durven zijn. Veel mensen durven die stap niet te nemen. Ik was overtuigd van mijn formule."

Waar kent men je nog meer van? "Van het wielrennen. Ik heb jarenlang wedstrijden gereden bij de KNWU. En via de kinderen: mijn dochter danst en mijn zoon voetbalt waar ik met HeWin middels het jeugdvoetbal in zijn algemeen zeer betrokken ben."

Wat is je grootste ergernis? "Mensen die op voorhand een negatieve houding aannemen, ik erger me aan het dumpen van afval, en ik kan niet tegen dierenleed."

Wie bewonder je? "Ik ben fan van Tom Dumoulin. Ik heb hem ontmoet samen met mijn zoon toen we een aantal dagen meereisden met de Tour de France en bij het Nederlands kampioenschap. Dumoulin nam alle tijd voor een gesprek met mijn zoon."

Wat mis je nog in Dinxperlo? "Het centrum kan echt veel leuker. Daar is veel meer uit te halen."

Wat is de beste raad die je ooit kreeg? "Als ondernemer neig je meestal naar alles zelf willen bedenken en doen. Dat betekent veel verantwoordelijkheid, veel werk en heel veel zorgen. Een leermeester in Nijmegen zei ooit tegen mij: je bent niet de enige en het is niet nodig alles zelf te willen doen en te bedenken. Deel het met mensen om je heen. Gezamenlijk ben je veel effectiever en zie je beter de voor- en nadelen en ontstaan er nieuwe ideeën."

www.hewinadvies.nl

Meer berichten