Foto: PR

Wednesday Smiles vervangt Dawnbreakers op AAP festival

Zaterdag 15 december zal in Café Schiller de formatie Wednesday Smiles op het AAP festival voor serious request de band Dawnbreakers vervangen. Dawnbreakers is door omstandigheden verhinderd.

Aalten - Wednesday Smiles is een Winterswijke band die sinds begin 2016 bezig is met het maken van pure eigen muziek. Aan de basis van dit concept staat het werk van zanger, tekstschrijver en componist Matin Sassen. Het arrangement van deze op rock geschoeide soulvolle bluesy nummers , met hier en daar een knipoog naar de jazz, wordt door de voltallige band gemaakt.
Authentieke muzikanten, met authentieke spullen en een authentieke sound. De optredens nemen toe en voor volgend jaar zijn er grootse plannen. De band bestaat uit: Eric Verkaik (gitaar en bcking vocals), Peter Boekholt (bas en backing vocals), Viktor Raben (drums) en Martin Stassen (lead vocal en gitaar).

Publiek kan deze avond volledig uit zijn plaat gaan met een keur aan artiesten en muziekstijlen. Behalve Wednesday Smiles zijn er optredens van Marcel Kapteijn ( de legendarische frontman van Ten Sharp), Mart Hillen ( gitaarvirtuoos), Miller & the Tonemachine (Soul, blues and rock 'n roll) en Denise Kerkhof & The Designated Soul survivors & Downhome horns (Aretha Franklin Tribute). De AAP Allstar band zal Marcel Kapteijn van Ten Sharp muzikaal begeleiden. Deze set bestaat uit juweeltjes van Ten Sharp maar ook uitstapjes naar andere artiesten.

Tickets (voor het goede doel) zijn voor € 8.50 verkrijgbaar bij Café Schiller, De Kaplaars en Messink & Prinsen in Aalten en Bij Jasper muziek in Winterswijk. Online tickets via de website van café Schiller ( oerkroeg.nl ) of via Facebook Aap festival 2018.
Zaterdag 15 december gaat de zaal om 19.30 uur open en exact 20.00 uur start het eerste optreden.

Meer berichten