JO13-1 van Meneer Kees
JO13-1 van Meneer Kees (Foto: Theo Terberg)

Najaarskampioenschap voor AZSV JO13 1

Het was zaterdag een grote dag voor de spelers van AZSV JO-13, het sponsorteam van Meneer Kees. Op de afsluitende training was donderdag de spanning al merkbaar. Spelers hadden gedroomd over de wedstrijd tegen AVW'66 JO13-1 uit Westervoort. En niet allemaal waren ze wakker geworden met een medaille.

Aalten - Zaterdagochtend was het dan ook opvallend stil in de kleedkamer. Deze jongens, die normaal gesproken niet op hun mondje zijn gevallen, keken stilletjes voor zich uit. Zou het wel lukken, kampioen worden? Na twee wedstrijden in de competitie leek het er nog niet op maar gedurende het seizoen begon het steeds beter te lopen.

Ondanks de zenuwen lukte het zaterdag gewoon. Door doelpunten van Joost (2x), Keanu en Koen wonnen ze met 4-1 van AVW'66 en werden ze zelfs met een voorsprong van twee punten kampioen.

Na afloop was het groot feest . De ouders, in groten getale aanwezig, hadden prachtige shirts voor de spelers en de begeleiders laten drukken. Top!

Ook was er in de kantine muziek, patat, snacks en drinken. Een topdag dus mede door de initiatieven van de ouders. Behalve het kampioenschap levert de eerste plek nog meer op: een plaats in de promotiecompetitie na de winterstop.

Meer berichten