Japanse Nachtegaal
Japanse Nachtegaal (Foto: D.Teunissen)

Goede generale voor de Leden van Kleur en Fleur

Aalten - De Streekvogeltentoonstelling, die op 1 en 2 december in Varseveld werd gehouden, bleek een goede generale voor de Wereldtentoonstelling die van 9 tot en met 13 januari in de IJsselhallen te Zwolle plaatsvindt.

De volgende leden van Kleur en Fleur die in Varsseveld in de prijzen zijn gevallen zijn B. Wink (kampioen met kanarie geel Intensief Stel met 185 punten), MJ .Linnenbank Kampioen stel 183 punten met Noordholandse Frise, F. Baten Kampioen stel met Postuurkanarie Schot Fancy 183 punten en Enkeling kampioen met 93 punten en postuurkanarie Gloster Consortt, Enk met 94 punten.

H. Wikkerink met Zebravink masker grijs kamp 93 punten. H. Tammel met Roodkopmaskeramadine man kampioen met 92 punten. H. Wevers kampioen met Japanse Nachtegaal 92 punten. F.H.M. Teunissen met turquoisineparkieten poppen Stam kampioen met 374 punten. Stel kampioen met Turquoisineparkieten mannen met 187 punten en Enkeling kampioen met een Splendidparkiet man 94 punten. En nog vele tweede en derde prijzen.

Als club is Kleur en Fleur vierde geworden van de acht vogelverenigingen.

                        

Meer berichten