motor met laadbak
motor met laadbak (Foto: Nick Rensink)

Stem op Harapan Baru Lombok!

Stichting Harapan Baru Lombok verleent noodhulp aan de slachtoffers van de aardbevingen op Lombok. Eén van de grootste uitdagingen hierbij is om alle steun, zoals tenten, kruiwagens, gereedschap, waterfilters en de ecobricks op plaats van bestemming te krijgen.

Aalten - Tot nu toe zijn alle donaties ingezet om de slachtoffers van de aardbeving op Lombok te helpen en de schade te herstellen. Dit willen we ook zo houden. Maar tegelijkertijd willen we ook onze logistieke capaciteiten uitbreiden, zodat we sneller en meer efficiënt te werk kunnen gaan. Tot nu toe doen we alles met de motors van onze medewerkers en soms huren we een motor met laadbak (wat duur is).Daarom willen we zelf een motor met laadbak gaan kopen.

We staan ingeschreven voor het goede doelen project van Torfsfonds (een fonds van schoenen Torfs, een winkelketen in België). Hierbij aan iedereen een oproep om op Harapan Baru te stemmen. Dit kan via onderstaande stemlink. Stemmen kan tot en met 9/12. Op basis van de stemmen wordt de finale selectie gemaakt die in de week van 17 december wordt bekend gemaakt.

Harapan Baru kan er tot 1000 euro mee verdienen en wil dit besteden aan bovenstaand project. Vorig jaar kregen iets meer dan 100 projecten steun van het Torfsfonds. Dus stemmen maar en hopen dat Harapan Baru Lombok uiteindelijk tot de gelukkigen zal worden uitgeroepen die dit jaar steun van het Torfsfonds mogen ontvangen!

Stemlink: https://torfsfonds.be/projectDetails.php?ID=418

Meer berichten