Foto: PR

Gastouderbureau Bambi zet gastouder Heleen in de spotlights

Gastouders leveren geweldige opvang en om dit goede werk af en toe eens extra onder de aandacht te brengen hebben ouders de mogelijkheid hun gastouder in de spotlights te zetten.

Aalten - Op woensdag 17 oktober hebben we samen met ouders en kinderen, Heleen te Winkel in de spotlights gezet. Eén van de ouders had haar hiervoor aangemeld omdat zij vond dat Heleen alle lof verdient. Heleen is al jaren werkzaam als gastouder in Aalten en dit naar volle tevredenheid van alle ouders die hun kinderen naar haar toe brengen. Dat bleek uit de enthousiaste reacties van de andere ouders op het moment dat we ook hen hierbij wilden betrekken. Ze deelden allemaal zonder twijfel dezelfde mening.

Een citaat van een ouder: "Heleen staat al meerdere jaren altijd voor ons klaar, onderneemt heel veel leuke activiteiten met alle kinderen, niets is te gek en alles is bespreekbaar. Verder is ze er niet alleen voor de kinderen, maar is ze er ook voor de ouders. Ze neemt alle tijd voor ons. Ze ondersteunt ons en is er voor ons waar nodig. Samen met haar man en eigen kinderen, die allemaal erg betrokken zijn bij de opvangkinderen, vormen wij één grote 'familie'.

Allemaal noemen ze haar een top gastouder, omdat ze laat merken dat ze met veel liefde en plezier voor de kinderen zorgt. Dit voelen de kinderen en doet hen goed! Voor ouders voelt het op hun beurt fijn en vertrouwd om de kinderen naar haar toe te brengen en ze zijn blij dat hun kinderen zich thuis voelen in huize te Winkel.
Om de dankbaarheid voor haar goede, oprechte en liefdevolle zorgen kracht bij te zetten kreeg ze van ouders en kinderen allemaal lekkers, cadeautjes en knutselwerkjes. Van Bambi kreeg Heleen een bosje bloemen en een cadeaubon. Hoewel het voor Heleen zeker niet had gehoeven, deed het haar natuurlijk wel heel goed. Ze was in ieder geval aangenaam verrast toen we met ons allen voor de deur stonden en het doel was bereikt.

Meer berichten