Bij SCHIK! maken kinderen direct samen muziek en proberen ze verschillende instrumenten uit.
Bij SCHIK! maken kinderen direct samen muziek en proberen ze verschillende instrumenten uit. (Foto: PR Eendracht Aalten)

Nieuwe plekken vrij bij SCHIK!

SCHIK! is de introductiecursus en het introductieorkest van Eendracht Aalten. Leren doen kinderen binnen deze formule door direct in orkestvorm muziek te maken met ontzettend veel plezier.

Aalten - SCHIK! is voor de kinderen een warm en vertrouwd welkom waarbij iedereen de ruimte krijgt het juiste fundament voor zijn of haar muzikale carrière te leggen. SCHIK! staat onder leiding van Tjeerd Nijhof. Op vrijdagmiddag verzamelen de kinderen zich in het verenigingsgebouw om met elkaar over muziek te leren en muziek te maken.

Kinderen die na de cursus hun muziekinstrument kiezen blijven naast muziekles in een SCHIK!-orkest muziek maken. Zo spelen zij op elk moment van hun muzikale carrieree samen met anderen. Samen spelen is belangrijk voor de kinderen en daarmee ook voor Eendracht Aalten. De muziekvereniging onderstreept het belang van goede muziekeducatie binnnen de blaasmuziek en streeft er naar voor elk Aaltens kind wat passends te bieden.

In januari start de volgende ronde SCHIK! Wil je jouw kind ook laten SCHhitteren In Klanken? Geef hem of haar dan op via jeugd@eendrachtaalten.nl

Meer berichten