Martin Veldhuizen (links) overhandigd de cheque aan Henk Hartemink (rechts), de nieuwe voorzitter van Stichting Vrienden van Estinea.
Martin Veldhuizen (links) overhandigd de cheque aan Henk Hartemink (rechts), de nieuwe voorzitter van Stichting Vrienden van Estinea. (Foto: PR Estinea )

Afzwaaiend voorzitter Martin Veldhuizen overhandigt cheque

De inmiddels oud-voorzitter van Stichting Vrienden van Estinea Martin Veldhuizen heeft afscheid genomen van deze stichting. Hij kon het voorzitterschap niet combineren met zijn nieuwe rol als wethouder in de gemeente Aalten.

(door leo van de Linde)

Aalten - In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en met het wethouderschap, stopt Martin Veldhuizen ook met zijn werkzaamheden bij Novel Groep. Alle giften die Martin Veldhuizen voor zijn afscheid heeft ontvangen, doneert hij nu aan Stichting Vrienden. Een ontzettend mooi gebaar waar Stichting Vrienden van Estinea hem erg dankbaar voor is. Met deze gift van € 3300,- kan Stichting Vrienden weer veel mensen gelukkig maken.

Martin Veldhuizen kijkt positief terug als voorzitter: "Ik ben bijna acht jaar met veel plezier voorzitter geweest en ben trots op de mooie projecten die we hebben kunnen realiseren voor cliënten van Estinea. Dat werk is nooit af. Ik ben daarom blij dat ik de voorzittershamer heb kunnen overdragen aan Henk Hartemink. Henk is stevig geworteld in de regio en ik weet zeker dat hij van grote waarde gaat zijn voor Stichting Vrienden en Estinea. Ik wens het bestuur veel succes met het voortzetten van dit belangrijke werk".

Stichting Vrienden van Estinea en Estinea bedanken Martin voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes als wethouder van de gemeente Aalten.

Tekstredactie: Leo van der Linde.

Meer berichten