Josien Krosenbrink
Josien Krosenbrink (Foto: Peter Melchers)

Kennismakingsavond Stembevrijding in Miste

Op vrijdagavond 16 november organiseert Josien Krosenbrink een kennismakingsavond over stembevrijding. Veel mensen ervaren een blokkade om hun stem te gebruiken. Op deze avond kun je ‘proeven’ wat stembevrijding kan brengen, een manier om vrijer te worden in het zingend uiten vanuit je ziel, vanuit je essentie.

Miste - Josien is opgeleid door Jan Kortie, van de Academie voor Stembevrijding. Kortie zegt het helder: "Het is een wijdverbreid misverstand dat zingen een vaardigheid zou zijn die sommigen wél en anderen niet kunnen aanleren. Het is een natuurlijk fenomeen, even natuurlijk als ademhalen en nog natuurlijker dan spreken. Je hoeft dus niet je best te doen om zo goed mogelijk te zingen. Je kunt zingen wat er in jou leeft, moeiteloos. Niemand kan jouw lied beter zingen dan jij."

Dat betekent dat we op deze avond onze stem gaan laten horen. Zingend. Maar deels ook sprekend, en in stilte, en luisterend. En we gaan aardingsoefeningen doen om meer in ons lijf te komen. We laten de stem horen die op dit moment naar buiten wil. En ja, dat is vaak spannend en eng . En nee dat geeft niks, dat hoeven we niet te verbloemen. Het gaat niet om perfectie, maar om dát te uiten wat er nu is.

De kennismaking kan een opstap zijn naar ‘De Stem van je Ziel’, een serie van zeven avonden met een vaste groep , waarin Josien je als stembevrijder begeleidt , elke avond met een eigen thema. Deze serie begint op vrij. 11 januari.

Meer informatie bij Josien Krosenbrink: info@centrumindianenverhalen.nl of 0543-565540

Meer berichten