Erica de Ruiter en Regina Dellemijn voor het winkelpand aan Weurden 41 Winterswijk.
Erica de Ruiter en Regina Dellemijn voor het winkelpand aan Weurden 41 Winterswijk. (Foto: Regina Dellemijn)

Bijzondere samenwerking

Aalten/Winterswijk - De Toonderij, Opnieuw en Nieuw, Design4All en Comsolve zijn een bijzondere samenwerking aan gegaan. Een gezamenlijke uitdaging waarvan de ondernemers verwachten elkaar te versterken en aan te vullen.

''De afgelopen weken zijn we op zoek gegaan naar mogelijkheden om dit te realiseren en we denken een veelbelovend samenwerking gevonden te hebben'', zo laten Erica de Ruiter (Opnieuw & Nieuw), Silvio van Koot (Design4All) uit Winterswijk, Nicolien Warner (Comsolve) uit Dordrecht en Regina Dellemijn (De Toonderij) uit Aalten weten.

''Opnieuw en Nieuw en Design4all hebben, op basis van een shop-in-shop, de Toonderij een warm welkom in Winterswijk bezorgd. Vanaf heden dan ook het assortiment van de Toonderij in Winterswijk te vinden. Comsolve heeft zich aan deze samenwerking verbonden en zal de hosting en de internet marketing voor beiden verzorgen. Binnenkort worden de websites volledig vernieuwd. Via de webshops zullen de mooiste vondsten uit het assortiment van Design4all en de Toonderij voor een groot publiek beschikbaar zijn. Een samenwerking die we met veel energie aangaan, waarin we elkaar onze successen gunnen en waar we aan bijdragen die te bereiken. De start van onze samenwerking is veel belovend en levert de energie en motivatie om verder te gaan.''

Meer berichten