Cabaretiere Irene van der Aart
Cabaretiere Irene van der Aart (Foto: Ingrid Sweers)

'Aanmodderen' met Irene van der Aart in Bredevoort

Op zaterdag 3 november 2018 komt Gelderlander-columnist Irene van der Aart naar het Kulturhus 't Grachthuys' in Bredevoort.

Bredevoort - Naast de succesvolle cabaretvoorstelling 'De Boer op', speelt Irene van der Aart nu ook haar nieuwe voorstelling ‘Aanmodderen’.Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen 's morgens altijd schone, gestreken sokken vinden,op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn. En als het tegen zit zeggen ze: ''Het heeft zo moeten zijn''.

Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: ''Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg er heeft nooit iets ingezeten.''
Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding.
Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.
Aanvangstijd: 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Locatie: 't Grachthuys, Kruittorenstraat 1, Bredevoort. Entree: € 10,00

Kaarten zijn te bestellen via ’t Grachthuys te Bredevoort, 0543-451241 of via ticket.khbredevoort@gmail.com

Meer berichten